Vakgebied: Techniek

MACH-techniek bemiddelt professionals op tijdelijke én permanente vacatures binnen Elektrotechniek, WTB, Installatietechniek, Bouw en Engineering.

Tijdelijk met bonus

Aan de slag

Wij zorgen snel voor een passende oplossing bij de zoektocht tussen opdrachtgevers en specialisten binnen het vakgebied Techniek!

Ik zoek personeel
Ik zoek werk
  • Voor iedere aanvraag snel een passende oplossing

  • Bemiddeling voor tijdelijk én vast personeel

  • Screening en uitvoerige selectie van kandidaten

Een groot aantal bedrijven maakt al gebruik van onze diensten.

Wordt Techniek specialist

Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland en zoeken technische specialisten van VMBO tot en met WO niveau.

Wil je meer informatie over openstaande vacatures of beschikbare technische specialisten? Neem dan contact op met MACH-techniek via telefoonnummer 079-3020011 of maak gebruik van het contactformulier.

Aanbrengbonus

Zoekt jouw bedrijf nieuwe collega’s of ken jij een bedrijf met openstaande vacatures (tijdelijk of vast) voor financieel, kantoor of technisch personeel? Laat ons dit dan weten.

Startbonus

Versterk jij het MACH-IP team? Dan ontvang je een bonus in de vorm van een kadobon. Voor de voorwaarden neem je contact op met ons kantoor.

Over ons

MACH-IP is een professioneel, energiek en groeiend wervingsbureau dat zich richt op technisch, kantoor en financieel personeel. MACH-IP heeft jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling, een actief netwerk én een efficiënte werkwijze. Dit levert een snelle, passende match tussen kandidaat en opdrachtgever op. Het MACH-IP team biedt een uitgebreid aanbod aan bedrijfsoplossingen voor personele vraagstukken en bemiddelt op tijdelijke én permanente basis.

Onze diensten

Uitzenden

Dé oplossing voor tijdelijk personeel bijvoorbeeld in projecten (kort- of langlopend).

Deta-vast

Dé oplossing om met beperkt risico voor de opdrachtgever personeel uit te proberen met optie tot overname uitzendkracht.

Werving en Selectie

Dé oplossing voor werving en selectie (de kandidaat staat direct op de loonlijst bij opdrachtgever).

Payrolling

Dé oplossing om de financiële en juridische verantwoordelijkheid uit handen te geven. Zo kan de opdrachtgever zich blijven concentreren op de kerntaken.