Over ons

MACH-IP is in 2014 opgericht door Marcel van Lochem. Een logische stap nadat hij jarenlang ervaring heeft opgedaan bij verschillende detacheringsbureaus. Wij vinden het belangrijk om langdurige relaties op te bouwen met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Dit doen wij met heldere communicatie, transparantie en samenwerken. Met snelheid, flexibiliteit en kwaliteit onderscheiden wij ons.

Het team

Een geweldig inspirerend team met ambitie, dat zich dagelijks bezighoudt met het oplossen van personele vraagstukken. Creatieve, harde werkers die ervoor zorgen dat kandidaten bij de juiste opdrachtgever geplaatst worden. Dit is wat MACH-IP nog verder wil uitbouwen de komende jaren.

Marcel van Lochem

Algemeen directeur

Marcel van Lochem

Mensen inspireren mij. De dingen die ik onderneem, zowel zakelijk als privé, zijn gebaseerd op wederzijds respect en erop gericht om iets toe te voegen en de ander verder te helpen. Als ik daarin slaag geeft mij dat energie en weet ik dat ik met de juiste dingen bezig ben. Ik prijs mij gelukkig omringd te zijn door mensen met passie. Dit geeft mij energie, enthousiasme en kracht die mij aanspoort creatief te zijn en het beste uit mezelf te halen.

06 – 418 565 95
E-mail

Jessy van Stein

Office Manager

Jessy van Stein

“Mensen ondersteunen en begeleiden is de rode draad in mijn werk. Waar ik gestart ben met het ondersteunen van al mijn collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden, heb ik van Marcel en Romano de ruimte gekregen mij nog breder binnen de uitzendbranche te kunnen ontwikkelen. Mijn eigen ervaringen binnen MACH-IP zet ik dan ook graag op een creatieve manier in om kandidaat en klant te laten matchen, hierbij het menselijke aspect niet uit het oog te verliezen. Want als ik het kan zonder eerdere ervaring, dan kan jij het ook!”

06 – 482 190 32
E-mail

Kevin Dirven

Accountmanager

Kevin Dirven

Het ondernemen zit in mijn bloed. Van jongs af aan kijk ik al binnen mijn familie mee hoe het ondernemen werkt. Door kansen te pakken, mensen in te schatten en aan te sluiten op de wensen van de klant en kandidaat probeer ik mijn ondernemende houding terug te laten komen in mijn werkzaamheden. Het hele proces van acquireren, matchen en het uiteindelijk plaatsen van onze kandidaten zorgt voor een mooie uitdaging. De diversiteit in de dagelijkse werkzaamheden geven mij de energie om elke dag eruit te halen wat erin zit. Gaat het rechts niet, dan gaan we links.

06 – 810 964 14
E-mail

Een groot aantal bedrijven maakt al gebruik van onze diensten.

Onze diensten

Uitzenden

Dé oplossing voor tijdelijk personeel bijvoorbeeld in projecten (kort- of langlopend).

Deta-vast

Dé oplossing om met beperkt risico voor de opdrachtgever personeel uit te proberen met optie tot overname uitzendkracht.

Werving en Selectie

Dé oplossing voor werving en selectie (de kandidaat staat direct op de loonlijst bij opdrachtgever).

Payrolling

Dé oplossing om de financiële en juridische verantwoordelijkheid uit handen te geven. Zo kan de opdrachtgever zich blijven concentreren op de kerntaken.

Ervaringen van anderen

Ik ben helemaal tevreden met MACH-IP. Alles is altijd goed geregeld, je ontvangt je loon en je loonstrookjes altijd op tijd. Ze staan open voor vragen en nemen de tijd om deze te beantwoorden. En ze zijn altijd heel vriendelijk. Helemaal top!

Adam Ammi, Monteur tk, Thermo King Koeltransport

Ruim 3 jaar heb ik naar tevredenheid gewerkt voor MACH-IP. Een hele fijne periode. MACH-IP is een professionele, solide onderneming met veel connecties en verschillende opdrachten. Romano was altijd goed bereikbaar en toegankelijk. In de toekomst wil ik zeker nog samenwerken.

Antonio Santa Barbara, (Onderhouds) schilder, Dees Groep, Schults Schilders BV

Al 4 jaar ervaar ik dat MACH-IP maatwerk levert. Er wordt serieus gezocht naar opdrachten die echt bij mij passen. Het contact en tussentijds overleg is dik in orde. En niet te vergeten: de financiële verplichtingen worden tijdig en uiterst correct nagekomen. En dan blijf je glimlachen……

Pieter Klomp, Assistent Belastingadviseur, VvAA

In de bouwbranche ontbreekt de communicatie vaak. Bij MACH-IP bestaat dit probleem niet. Elke vraag wordt beantwoord, de telefoon altijd opgenomen, elke wijziging op tijd en zorgvuldig doorgenomen. En uitbetaling vindt altijd op dezelfde dag van de week plaats. Ik ben ronduit ZEER TEVREDEN!

Mattijs, Schilder, Dees Groep

Mijn ervaring met MACH-IP als bedrijf is goed. Ze zeggen waar ze voor staan en doen wat ze zeggen. Ook de persoonlijke ervaringen met Romano ervaring ik als zeer positief, ook omdat hij de afspraken altijd nakomt. MACH-IP is een sterke en goed georganiseerde onderneming waar de sfeer altijd prima is.

Glenn Visser, Allround Schilder, MDB Schilderwerken

Via MACH-IP ben ik gaan werken als Assistent-Accountant bij Cappa Adviseurs B.V. De reisafstand tussen Wolvega-Zoetermeer is voor mij geen probleem en het werk bevalt mij prima. De opdracht is al 4 keer verlengd. Bij vragen kun je bij Marcel goed terecht en je hebt een goede back-up met de opdrachtgever.

John Elzinga, Assistent-Accountant, Cappa Adviseurs B.V.

MACH-IP heeft mij in een kort tijdsbestek aan een interimopdracht geholpen, waarbij er door het netwerk niet op één paard gewed hoefde te worden.

Marco Bijlsma, Gevorderd Assistent-Accountant, VvAA

Ik heb veel ervaring met uitzendbureaus, maar het loopt zelden zo soepel als bij MACH-IP. Ze denken in elke situatie met je mee en komen dan ook met bruikbare suggesties. Vol lof.

Kimo Hogenbirk, Customer Service, Eden Springs

Dit jaar een succesvolle samenwerking aangegaan met vakman Marcel van Lochem van MACH-IP. Professioneel, vertrouwen, snelle service, kwaliteit, duidelijkheid, zijn de kenmerken die passen bij Marcel en team. Hartelijk dank!

E. Schall-van Egeraat,, Gevorderd Assistent-Accountant, VvAA

Het MACH-IP team staat altijd voor ons klaar en zorgt binnen no-time voor de juiste medewerker op de juiste plaats. Korte communicatielijnen zorgen voor snel schakelen. Wij werken samen voor zowel vaste als tijdelijke kantoorfuncties op onze service- en montageafdeling.

Jan Smits, Algemeen Directeur

Wij werken al meerdere jaren samen met MACH-IP. Zij vinden snel de juiste kandidaat voor een vacature. De koeltechnische branche heeft MACH-IP zich in korte tijd eigen gemaakt en zij heeft meerdere geschikte kandidaten voor diverse locaties in Nederland voor ons gevonden.

Pamela Steijn, HR Solutions

MACH-IP helpt ons al jaren met het vinden van de juiste kandidaten voor onze vacatures. Het team van MACH-IP pakt de werving professioneel aan met aandacht voor een persoonlijke benadering van zowel de kandidaten als ons!

Richard van Vugt, Algemeen Directeur

Bij het creëren van kansen voor iedereen zijn wij van mening dat diversiteit en inclusie essentieel zijn voor onze bedrijven. MACH-IP is onze partner in Nederland om toptalent aan te trekken. Ze hielpen ons een diverse kandidaat aan te nemen in een nicherol. MACH-IP levert snelle en goede service, waarbij zij rekening houden met onze bedrijfscultuur en waarden.

Dieuwertje Koek, HR Partner

MACH-IP is een betrouwbare partner die snel en adequaat handelt. Ze assisteert ons bij het vinden van nieuw personeel en bij het vervullen van interim opdrachten. De dienstverlening is prettig direct en persoonlijk.

Marc Vosse, Relatiebeheerder / partner

MACH-IP levert prima gekwalificeerd personeel en biedt altijd een snelle en goede service. Met onze zoekopdrachten gaat het team direct aan de slag en levert snel de juiste mensen die wij kunnen inzetten binnen ons bedrijf.

Debbie de Wilde, HR Manager

MACH-IP is onze betrouwbare partner als het gaat om de inhuur van tijdelijk personeel. Zij heeft kennis van onze business, kent onze drukke periodes en levert consequent vakmensen. Velen van hen zien wij meerdere malen bij ons terug en dat werkt enorm efficiënt!

Maddy Scheepers, Manager Belastingadvies