Ik zoek personeel

Heb je openstaande vacatures en/of ben je op zoek naar goed personeel? Vul dan het inschrijfformulier in. We nemen daarna contact met je op waarbij we aangeven wat we voor je kunnen betekenen.

Tijdelijk met bonus

Inschrijfformulier

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Bij het verzenden van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring

  • Voor iedere aanvraag snel een passende oplossing

  • Bemiddeling voor tijdelijk én vast personeel

  • Screening en uitvoerige selectie van kandidaten

Onze diensten

Uitzenden

Dé oplossing voor tijdelijk personeel bijvoorbeeld in projecten (kort- of langlopend).

Deta-vast

Dé oplossing om met beperkt risico voor de opdrachtgever personeel uit te proberen met optie tot overname uitzendkracht.

Werving en Selectie

Dé oplossing voor werving en selectie (de kandidaat staat direct op de loonlijst bij opdrachtgever).

Payrolling

Dé oplossing om de financiële en juridische verantwoordelijkheid uit handen te geven. Zo kan de opdrachtgever zich blijven concentreren op de kerntaken.

Ervaringen van anderen

Mijn ervaring met MACH-IP als bedrijf is goed. Ze zeggen waar ze voor staan en doen wat ze zeggen. Ook de persoonlijke ervaringen met Romano ervaring ik als zeer positief, ook omdat hij de afspraken altijd nakomt. MACH-IP is een sterke en goed georganiseerde onderneming waar de sfeer altijd prima is.

Glenn Visser, Allround Schilder, MDB Schilderwerken

Al 4 jaar ervaar ik dat MACH-IP maatwerk levert. Er wordt serieus gezocht naar opdrachten die echt bij mij passen. Het contact en tussentijds overleg is dik in orde. En niet te vergeten: de financiële verplichtingen worden tijdig en uiterst correct nagekomen. En dan blijf je glimlachen……

Pieter Klomp, Assistent Belastingadviseur, VvAA

MACH-IP heeft mij in een kort tijdsbestek aan een interimopdracht geholpen, waarbij er door het netwerk niet op één paard gewed hoefde te worden.

Marco Bijlsma, Gevorderd Assistent-Accountant, VvAA

Ruim 3 jaar heb ik naar tevredenheid gewerkt voor MACH-IP. Een hele fijne periode. MACH-IP is een professionele, solide onderneming met veel connecties en verschillende opdrachten. Romano was altijd goed bereikbaar en toegankelijk. In de toekomst wil ik zeker nog samenwerken.

Antonio Santa Barbara, (Onderhouds) schilder, Dees Groep, Schults Schilders BV

In de bouwbranche ontbreekt de communicatie vaak. Bij MACH-IP bestaat dit probleem niet. Elke vraag wordt beantwoord, de telefoon altijd opgenomen, elke wijziging op tijd en zorgvuldig doorgenomen. En uitbetaling vindt altijd op dezelfde dag van de week plaats. Ik ben ronduit ZEER TEVREDEN!

Mattijs, Schilder, Dees Groep

Ik ben helemaal tevreden met MACH-IP. Alles is altijd goed geregeld, je ontvangt je loon en je loonstrookjes altijd op tijd. Ze staan open voor vragen en nemen de tijd om deze te beantwoorden. En ze zijn altijd heel vriendelijk. Helemaal top!

Adam Ammi, Monteur tk, Thermo King Koeltransport

Dit jaar een succesvolle samenwerking aangegaan met vakman Marcel van Lochem van MACH-IP. Professioneel, vertrouwen, snelle service, kwaliteit, duidelijkheid, zijn de kenmerken die passen bij Marcel en team. Hartelijk dank!

E. Schall-van Egeraat,, Gevorderd Assistent-Accountant, VvAA

Ik heb veel ervaring met uitzendbureaus, maar het loopt zelden zo soepel als bij MACH-IP. Ze denken in elke situatie met je mee en komen dan ook met bruikbare suggesties. Vol lof.

Kimo Hogenbirk, Customer Service, Eden Springs

Via MACH-IP ben ik gaan werken als Assistent-Accountant bij Cappa Adviseurs B.V. De reisafstand tussen Wolvega-Zoetermeer is voor mij geen probleem en het werk bevalt mij prima. De opdracht is al 4 keer verlengd. Bij vragen kun je bij Marcel goed terecht en je hebt een goede back-up met de opdrachtgever.

John Elzinga, Assistent-Accountant, Cappa Adviseurs B.V.

Het MACH-IP team staat altijd voor ons klaar en zorgt binnen no-time voor de juiste medewerker op de juiste plaats. Korte communicatielijnen zorgen voor snel schakelen. Wij werken samen voor zowel vaste als tijdelijke kantoorfuncties op onze service- en montageafdeling.

Jan Smits, Algemeen Directeur

MACH-IP is onze betrouwbare partner als het gaat om de inhuur van tijdelijk personeel. Zij heeft kennis van onze business, kent onze drukke periodes en levert consequent vakmensen. Velen van hen zien wij meerdere malen bij ons terug en dat werkt enorm efficiënt!

Maddy Scheepers, Manager Belastingadvies

Wij werken al meerdere jaren samen met MACH-IP. Zij vinden snel de juiste kandidaat voor een vacature. De koeltechnische branche heeft MACH-IP zich in korte tijd eigen gemaakt en zij heeft meerdere geschikte kandidaten voor diverse locaties in Nederland voor ons gevonden.

Pamela Steijn, HR Solutions

MACH-IP levert prima gekwalificeerd personeel en biedt altijd een snelle en goede service. Met onze zoekopdrachten gaat het team direct aan de slag en levert snel de juiste mensen die wij kunnen inzetten binnen ons bedrijf.

Debbie de Wilde, HR Manager

MACH-IP is een betrouwbare partner die snel en adequaat handelt. Ze assisteert ons bij het vinden van nieuw personeel en bij het vervullen van interim opdrachten. De dienstverlening is prettig direct en persoonlijk.

Marc Vosse, Relatiebeheerder / partner

MACH-IP helpt ons al jaren met het vinden van de juiste kandidaten voor onze vacatures. Het team van MACH-IP pakt de werving professioneel aan met aandacht voor een persoonlijke benadering van zowel de kandidaten als ons!

Richard van Vugt, Algemeen Directeur

Bij het creëren van kansen voor iedereen zijn wij van mening dat diversiteit en inclusie essentieel zijn voor onze bedrijven. MACH-IP is onze partner in Nederland om toptalent aan te trekken. Ze hielpen ons een diverse kandidaat aan te nemen in een nicherol. MACH-IP levert snelle en goede service, waarbij zij rekening houden met onze bedrijfscultuur en waarden.

Dieuwertje Koek, HR Partner

Tijdelijk met bonus

Benieuwd of je in aanmerking komt voor de bonus? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 079-3020011 of maak gebruik van het contactformulier.

Aanbrengbonus

Zoekt jouw bedrijf nieuwe collega’s of ken jij een bedrijf met openstaande vacatures (tijdelijk of vast) voor financieel, kantoor of technisch personeel? Laat ons dit dan weten.

Startbonus

Versterk jij het MACH-IP team? Dan ontvang je een bonus in de vorm van een kadobon. Voor de voorwaarden neem je contact op met ons kantoor.

Over ons

MACH-IP is een professioneel, energiek en groeiend wervingsbureau dat zich richt op technisch, kantoor en financieel personeel. MACH-IP heeft jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling, een actief netwerk én een efficiënte werkwijze. Dit levert een snelle, passende match tussen kandidaat en opdrachtgever op. Het MACH-IP team biedt een uitgebreid aanbod aan bedrijfsoplossingen voor personele vraagstukken en bemiddelt op tijdelijke én permanente basis.