MACH-IP

Dag van de Ondernemer

De dag van de ondernemer is bedoeld om ondernemers te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. In dit 1ste lustrumjaar van MACH-IP wil ik, Marcel van Lochem, deze dag graag vieren. Samen met commercieel directeur Romano Fornari en een aantal vaste medewerkers hebben wij in 5 jaar tijd van MACH-IP een succes gemaakt.

Start van de onderneming

In 2014 ben ik met MACH-IP gestart. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de wereld van detachering en werving & selectie en doorgegroeid van junior accountmanager tot vestigingsmanager. Ik kreeg de kans om een eigen vestiging op te zetten. Hier heb ik niet lang over na hoeven denken en ben direct concrete plannen gaan maken. Drie maanden later heb ik MACH-IP opgericht. Het is heel fijn om mensen aan een baan te helpen en relaties de zorg voor personeelsaanname uit handen te nemen. Daarnaast is het een verademing om je eigen koers te varen 😊

Groei van de onderneming

Nu, vijf jaar later, staan naast mij commercieel directeur Romano Fornari en een aantal vaste medewerkers. Samen werken wij keihard om deze onderneming tot een succes te maken en door te laten groeien, waarbij de kwaliteit naar opdrachtgever en uitzendkrachten gewaarborgd blijft. Wij staan ons mannetje in de wereld van detachering en werving & selectie. Wij bieden uitstekend personeel aan bij diverse bedrijven die regelmatig een beroep op ons doen. Niet alleen wij, maar ook onze medewerkers en relaties maken MACH-IP tot het succes dat het nu is. En dat gaan we deze maand vieren.

Ambitie

Onze doelstelling voor komend jaar is duidelijk. We willen groeien van 60 naar 100 uitzendkrachten die doorlopend aan het werk zijn. Belangrijk hierbij is dat er niets wordt ingeleverd op de kwaliteit van onze dienstverlening die men van ons gewend is.
Wij blijven bouwen aan langdurige en stevige relaties waarbij wij altijd gaan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Partners van MACH-IP

Eden Springs
VvAA
Paans
ThermoKings
HTC parking & security bv
MDM Accountants
Trane Technologies
Bouter Professionele keukens
Deze website werkt met cookies om het gebruik te kunnen analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.
Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie.

Niet meer tonen