Een professioneel, energiek en groeiend wervingsbureau

MACH-IP heeft jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling, een actief netwerk én een efficiënte werkwijze. Dit levert een snelle, passende match tussen kandidaat en opdrachtgever op. Het MACH-IP team biedt een uitgebreid aanbod aan bedrijfsoplossingen voor personele vraagstukken en bemiddelt op tijdelijke én permanente basis.

Tijdelijk met bonus

Aan de slag

Wij zorgen snel voor een passende oplossing bij de zoektocht tussen opdrachtgevers en specialisten binnen de vakgebieden financieel, kantoor, techniek en afbouw!

Ik zoek personeel
Ik zoek werk
  • Voor iedere aanvraag snel een passende oplossing

  • Bemiddeling voor tijdelijk én vast personeel

  • Screening en uitvoerige selectie van kandidaten

Een groot aantal bedrijven maakt al gebruik van onze diensten.

Vakgebieden

Ontdek onze vier vakgebieden.

Over ons

MACH-IP is een professioneel, energiek en groeiend wervingsbureau dat zich richt op technisch, kantoor en financieel personeel. MACH-IP heeft jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling, een actief netwerk én een efficiënte werkwijze. Dit levert een snelle, passende match tussen kandidaat en opdrachtgever op. Het MACH-IP team biedt een uitgebreid aanbod aan bedrijfsoplossingen voor personele vraagstukken en bemiddelt op tijdelijke én permanente basis.

Onze diensten

Uitzenden

Dé oplossing voor tijdelijk personeel bijvoorbeeld in projecten (kort- of langlopend).

Deta-vast

Dé oplossing om met beperkt risico voor de opdrachtgever personeel uit te proberen met optie tot overname uitzendkracht.

Werving en Selectie

Dé oplossing voor werving en selectie (de kandidaat staat direct op de loonlijst bij opdrachtgever).

Payrolling

Dé oplossing om de financiële en juridische verantwoordelijkheid uit handen te geven. Zo kan de opdrachtgever zich blijven concentreren op de kerntaken.